Nyt fra Tureby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tureby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Overholdt ikke meldepligt og blev varetægtsfængslet

Politiet var onsdag morgen i anden anledning på en adresse uden for Slagelse, og her traf politibetjentene en 20-årig udenlandsk mand, som viste sig at være efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi. Det skyldtes, at han i oktober var blevet pålagt meldepligt i overensstemmelse med hjemrejseloven, og at han desuden var blevet pålagt at opholde sig på Udrejsecenteret Kærshovedgård. Den 20-årige havde ikke overholdt nogen af delene, så derfor blev han eftersøgt. Den 20-årige blev anholdt klokken 9.13 og sigtet for overtrædelse af hjemrejseloven. Han blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør og her blev den anholdte varetægtsfængslet frem til den 6. juli.

 

NÆSTVED: To anholdt efter indbrud

To mænd – en 28-årig og en 48-årig – blev onsdag klokken 11.50 anholdt efter et indbrud i en kiosk på Østre Ringvej. Her havde indbrudstyvene smadret en rude og stjålet byttepenge og cigaretter, og et gennemsyn af overvågningsvideo førte politiet på sporet af de to mænd, som blev fundet på en adresse i Næstved. Her blev der også fundet cigaretter og flere andre effekter, og det skal nu undersøges, om tingene stammer fra andre indbrud. Den 28-årige blev løsladt efter afhøring, mens den 48-årige fremstilles i grundlovsforhør torsdag. Han er sigtet for adskillige tilfælde af tyveri og indbrud, der er sket i er Næstved og Vordingborg.

 

DIANLUND: 30-årig i politiets søgelys

Onsdag klokken 9.18 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist formentlig var beruset, og det lykkedes kort efter at standse den pågældende på Seehusenvej i Dianalund. Det var en 30-årig mand fra Dianlund, som blev sigtet for spirituskørsel og for kørsel i frakendelsestiden. Det var imidlertid ikke den eneste gang i løbet af onsdagen, at den 30-årige var i kontakt med politiet. Klokken 11.57 var han på en tankstation i Smedegade i Slagelse, hvor han havde optrådt aggressivt, og kort efter var han nået til en anden benzintank på Sorøvej, hvor han slog ud efter en anden kunde med en flaske, som dog ikke blev ramt. Den 30-årige blev anholdt klokken 14.10 på sin bopæl og sigtet for vold og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Politibetjentene fandt en køkkenkniv i den bil, den 30-årige havde kørt i, og da han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål med kniven, blev han sigtet for overtrædelse af knivloven. Den sigtede blev løsladt igen klokken 17.38, men først på natten indløb der en anmeldelse om, at en uvedkommende var på en adresse i Stenlille. Det var den 30-årige, der af uvisse grunde var ved et bosted, og politiet bortviste ham fra stedet.

 

NYKØBING: To sigtet for at have stoffer

Onsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at det så ud som om, der foregik noget lyssky handel med ulovlige stoffer ved biblioteket på Rosenvænget. En politipatrulje kørte til stedet, og her traf betjentene fire personer i alderen 18-28 år. En 18-årig mand fra byen havde en joint, mens en 20-årig mand fra Nykøbing havde 1,81 gram hash. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. De to andre tilstedeværende blev også visiteret, men uden at politiet fandt noget ulovligt.

 

NÆSTVED: Bakkede ind i p-vagt

En 31-årig mand fra Næstved blev onsdag klokken 17.02 anholdt. Det skete, efter at politiet havde modtaget en anmeldelse om, at han i en bil var bakket ind i en p-vagt efter en diskussion om en p-afgift. Det foregik i Østergade i Næstved, hvor p-vagten havde observeret bilen, som holdt ulovligt parkeret, og mens han var i færd med at udskrive afgiften, dukkede den 31-årige op, ret utilfreds med situationen. Han startede bilen og bakkede ind i p-vagten, så han blev væltet omkuld på gaden. Den 31-årige er sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste og for kvalificeret vold. Han blev afhørt på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen klokken 18.21.

 

RØDBYHAVN: 31-årig havde indrejseforbud

Ved Udlændingekontrolafdelingens indrejsekontrol af en Flixbus onsdag aften stødte politibetjentene på en 31-årig udenlandsk kvinde, som viste sig at have et indrejseforbud. I oktober 2018 var hun blevet idømt indrejseforbuddet, der gælder frem til 2024, så derfor blev kvinden anholdt klokken 20.13 og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven. Hun fremstilles torsdag i grundlovsforhør i retten.

 

DALMOSE: Biltyv afslørede sig selv

En Opel Corsa, der blev stjålet i Dalmose i starten af oktober sidste år, og som siden har været forsvundet, blev i midten af april fundet af en politipatrulje i Vemmelev. Bilen holdt parkeret med påmonterede, falske nummerplader, og da betjentene slog stelnummeret op, viste det sig at bilen var stjålet.

Ejeren blev tilkaldt og med hans reservenøgle blev bilen åbnet. Betjentene undersøgte bilen og fandt et lille kamera i bilen – et såkaldt dashcam – hvor der var optagelser af en mand med relation til den adresse, hvor bilen blev fundet.  Optagelserne sammenholdt med DNA-undersøgelser førte onsdag frem til, at den 42-årige mand blev anholdt og sigtet for biltyveriet.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Lundby Pasmergårdsvej I ugen op til onsdag klokken 11.45 Ikke gjort endeligt op hvad der er stjålet
Næstved Fællesejevej Søndag klokken 16.00 – onsdag klokken 12.00 Værktøj
Næstved Hjorthøjvej, Hammer Tirsdag klokken 15.00 – onsdag klokken 12.00 Modeltog

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Østre Ringvej ved Valmuevej Onsdag klokken 7.50-9.20 ATK 519 2 60 km/t 80 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Onsdag klokken 5.20-11.30 ATK 9185 9 130 km/t 158 km/t -
Toreby Torebyvej Onsdag klokken 14.07-20.00 ATK – bestilt færdselskontrol 244 21 50 km/t 70 km/t Et klip
Tureby Bjerredevej Onsdag klokken 16.50-21.20 ATK 103 23 50 km/t 71 km/t To klip
Vordingborg Orevej Onsdag klokken 10.36-14.06 ATK – bestilt færdselskontrol 282 13 50 km/t 66 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Toreby Sakskøbingvej Onsdag klokken 14.23-14.53 og klokken 16.35-17.15 En blev målt til at køre 125 km/t, og det giver et klip i kørekortet

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Dianalund Seehusensvej Onsdag klokken 9.40 30-årig mand fra Dianalund Spirituskørsel og kørsel uden førerret
Væggerløse Gedser Landevej Onsdag klokken 12.00 28-årig mand fra Herlev Narkokørsel.

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler